Beykoz İlçesinde Yaşam Kalitesinin Yükseltilmesi İçin Sürdürülebilir Ve Akıllı Atık Yönetim Sisteminin Kurulması Projesi

Camilerde Temizlik Seferberliği Başladı

Beykoz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kentsel temizlik hizmetleri kapsamında cami tuvaletlerinde temizlik seferberliği başlattı. İlçedeki cami tuvaletleri ücretsiz hizmet verirken her kullanım sonrası temizlenecek şekilde hijyenik ve temiz olacak...

Sosyal belediyecilik anlayışıyla ilk etapta ilçedeki 31 camide başlatılan uygulama için  temizlik ekibi kuruldu. Tuvalet ve abdesthanelerin temizlikleri haftanın 7 günü kesintisiz şekilde yapılırken, camilere gelen vatandaşların ferah ve temiz bir görüntüyle karşılaşması sağlandı.Hizmette süreklilik amacıyla bazı camilerdeki çalışmalar çift vardiyalı şekilde düzenlendi.

AVM Standartlarında Temizlik

Beykoz Belediyesi camilerdeki tuvalet temizliği hizmeti kapsamında sabunluktan, tuvalet kağıdına, süpürgeden fırçaya gerekli tüm malzemeleri ücretsiz karşılamakta ve  monte etmektedir. Vatandaşlar cami tuvaletlerinde AVM tuvaletlerindeki kalite ve standartları bulabilmektedirler. Tuvaletler her kullanımdan sonra tekrar temizlenmektedir.

Başkan Murat Aydın: “Tuvaletler Bir Şehrin Aynasıdır”

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Ortaçeşme Merkez Camii’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Kusursuz hizmet için talimat veren Başkan Murat Aydın: “Tuvaletler bir şehrin aynasıdır. Beykoz doğal güzellikleri ve manevi dinamikleriyle maruf bir ilçe. İlçemizin değerlerine uygun olarak cami tuvaletlerinde temizlik seferberliği başlattık. Beykoz’um imajına da katkı sunacak. Vatandaşlarımızın huzur ve mutluğu için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Temizlik seferberliğinin ilçedeki tüm camileri kapsaması hedeflenmektedir.